concert: Kovacs in Mainstage

 • Kovacs
  International Festival of Technology 2015
  © Anja de Bruijn
 • Kovacs
  International Festival of Technology 2015
  © Anja de Bruijn
ZA.
10 OKT
KOVACS 20:00 uur Mainstage, 's-Hertogenbosch
2020
Hoofdprogramma Kovacs
Toegang 35

EXTRA INFORMATIE

Creatieve duizend poot Kovacs gebruikt haar quarantaine tijd volop door nieuwe songs te schrijven, haar kunstenaarschap verder te onderzoeken en uit te breiden maar natuurlijk ook om stoute plannen te smeden voor de toekomst.

Sharon citeert:
"Den Bosch zal voor ons weer het eerste concert in Nederland zijn na een lange tijd. Ik weet zeker dat het een hele bijzondere maar toch ook emotionele show zal gaan worden, het kriebelt enorm weer het podium op te klauteren en wij kijken er met zijn allen ontzettend naar uit! "

Laat je onder dompelen door dit fenomeen in een anderhalf uur durende show waarin Kovacs en haar band alles geven en meer.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Mainstage in 's-Hertogenbosch? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kovacs in Mainstage plaatsvindt.

Foto's van Kovacs

Foto Kovacs te Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré Foto Kovacs te Bospop 2016 Foto Kovacs te Kovacs - 19/2 - BIRD Foto Kovacs te Kovacs - 05/09 - TivoliVredenburg Foto Kovacs te Kovacs - 10/10 - Hedon Zwolle Foto Kovacs te Lowlands 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 150 foto's van Kovacs

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws