concert: Frank Boeijen - Theatertour 2020 in Leidse Schouwburg op VRIJDAG 07 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Frank Boeijen
    Retropop 2013
    © René Obdeijn
  • Frank Boeijen
    Retropop 2013
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Frank Boeijen - Theatertour 2020 in Leidse Schouwburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
07 MEI
FRANK BOEIJEN - THEATERTOUR 2020 Leidse Schouwburg, Leiden
2021
Hoofdprogramma Frank Boeijen

EXTRA INFORMATIE

Voor Frank Boeijen is het vanzelfsprekend dat hij zich voor elke nieuwe theatertour muzikaal opnieuw uitvindt. Nieuwe en bekende liedjes in verrassende arrangementen: klein en breekbaar, dan weer groots en meeslepend. Geen avond is hetzelfde. Als pionier in de Nederlandse popmuziek laveert hij met het grootste gemak door zijn omvangrijke repertoire om de bezoeker keer op keer te verrassen.

De Nijmeegse zanger en liedjesschrijver was één van de eerste Nederlandse popartiesten die koos voor het theater. Het was de beste ambiance voor zijn liedjes met hun meeslepende melodieën en poëtische teksten. Ruim 30 jaar later geldt dat nog steeds. Zijn muziek is inmiddels stevig verankerd in het muzikale landschap.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus zijn alle theatertour 2020 voorstellingen verplaatst naar 2021.

Foto's van Frank Boeijen

Foto Frank Boeijen te Frank Boeijen - 17/05 - Leidse Schouwburg Foto Frank Boeijen te Frank Boeijen - 15/10 - Melkweg Foto Frank Boeijen te Frank Boeijen 11-03 Stadsgehoorzaal Kampen Foto Frank Boeijen te Frank Boeijen - 17/05 - Leidse Schouwburg Foto Frank Boeijen te Frank Boeijen - 15/10 - Melkweg Foto Frank Boeijen te Frank Boeijen - 17/05 - Leidse Schouwburg
 
Bekijk alle 47 foto's van Frank Boeijen

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws