concert: Gazpacho in Hedon op DONDERDAG 14 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Gazpacho
    Midsummer Prog Festival 2017
    © Nico Reinders
  • Gazpacho
    Midsummer Prog Festival 2017
    © Nico Reinders

Podiuminfo foto's van Gazpacho in Hedon


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Gazpacho in Hedon) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
14 OKT
GAZPACHO Grote zaal, 20:30 uur Hedon, Zwolle
2021
Hoofdprogramma Gazpacho
Toegang 27,00

EXTRA INFORMATIE

De Noorse band Gazpacho werd in 1996 opgericht door Jon-Arne Vilbo, Thomas Andersen en Jan-Henrik Ohme. Wanneer Mikael Krømer, Lars Eric Asp en Kristian Torp zich bij de band voegen lijkt er een gouden combinatie gesmeed. Het unieke geluid van Gazpacho is moeilijk te omschrijven, maar vergelijkingen met bands als Radiohead, Marillion en Porcupine Tree worden regelmatig gemaakt. De band staat meerdere malen in het voorprogramma van Marillion en dit zorgt ervoor dat Gazpacho in een korte periode een grote international fan base opbouwd.

Foto's van Gazpacho

Foto Gazpacho te Gazpacho Foto Gazpacho te Midsummer Prog Festival 2017 Foto Gazpacho te Midsummer Prog Festival 2017 Foto Gazpacho te Gazpacho Foto Gazpacho te Gazpacho Foto Gazpacho te Midsummer Prog Festival 2017
 
Bekijk alle 19 foto's van Gazpacho

Gerelateerd nieuws