concert: Renee van Wegberg - Renée Doet De Dames in De Meerpaal op ZATERDAG 31 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Renee van Wegberg - Renée Doet De Dames in De Meerpaal) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
31 OKT
RENEE VAN WEGBERG - RENÉE DOET DE DAMES 21:00 uur De Meerpaal, Dronten
2020
Hoofdprogramma Renee van Wegberg

EXTRA INFORMATIE

Na haar met vier- en vijfsterrenbekroonde soloprogramma ‘List, Shaffy & Piaf’ brengt Musical Award Winnaar (in 2018 en 2020) Renée van Wegberg een ode aan Nederlandse zangeressen met ‘Renée Doet De Dames’. ‘Renée Doet De Dames’ is het vervolg op de succesvolle voorstelling ‘Hadewych Doet De Dames’.

Het hart op tafel. Dat is wat Renée van Wegberg zich ten doel stelt, in deze opmerkelijke tijd waarin voor haar alles tot stilstand kwam en ruimte ontstond voor bezinning. In haar zoektocht naar bekende en onbekende Nederlandse parels kwam ze zichzelf tegen en vond ze muzikale herkenning. Nummers van kleinkunst iconen als Conny Stuart, Jenny Arean, Karin Bloemen, maar ook pop- en rockdiva’s als Trijntje Oosterhuis en Anouk komen voorbij. Een speciaal eerbetoon is er voor Liesbeth List, de chansonnière in wiens huid Renée kroop voor de gelijknamige musical.

Met persoonlijke verhalen en nieuwe arrangementen bezingt Renée het leven in mooie, maar ook moeilijke tijden. Bijgestaan door muzikanten Ivo Schols en Berry Janssen wordt het een intiem theaterconcert vol humor, kwetsbaarheid en heel veel liefde voor muziek.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Gerelateerde concerten