concert: Gilbert O'Sullivan in Koninklijk Theater Carré op MAANDAG 15 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Gilbert O'Sullivan
    Gilbert O'Sullivan - 01/02 - Koninklijk Theater Carré
    © Ans van Heck
  • Gilbert O'Sullivan
    Gilbert O'Sullivan - 01/02 - Koninklijk Theater Carré
    © Ans van Heck


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Gilbert O'Sullivan in Koninklijk Theater Carré) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
15 MRT
GILBERT O'SULLIVAN 20:00 uur Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Gilbert O'Sullivan

EXTRA INFORMATIE

De legendarische singer-songwriter Gilbert O'Sullivan, bekend van zijn hits Alone Again, Clair en Nothing Rhymed, komt op aandringen van zijn fans nog één keer naar Nederland. Hij toerde onlangs met zijn intieme show Just Gilbert succesvol door Frankrijk, België, Duitsland, Japan, Australië, Engeland en Nederland en vervolgt deze toer in het voorjaar van 2021 nog in de Verenigde Staten. Maar eerst bezoekt hij eenmalig Nederland om in Carré op te treden.

Foto's van Gilbert O'Sullivan

Foto Gilbert O'Sullivan te Gilbert O'Sullivan - 01/02 - Koninklijk Theater Carré Foto Gilbert O'Sullivan te Gilbert O'Sullivan - 01/02 - Koninklijk Theater Carré Foto Gilbert O'Sullivan te Gilbert O'Sullivan - 01/02 - Koninklijk Theater Carré Foto Gilbert O'Sullivan te Gilbert O'Sullivan - 01/02 - Koninklijk Theater Carré Foto Gilbert O'Sullivan te Gilbert O'Sullivan - 01/02 - Koninklijk Theater Carré Foto Gilbert O'Sullivan te Gilbert O'Sullivan - 01/02 - Koninklijk Theater Carré
 
Bekijk alle 9 foto's van Gilbert O'Sullivan

Gerelateerde concerten