concert: Niklas Paschburg, presented by ADE in Concertgebouw

ZA.
24 OKT
NIKLAS PASCHBURG, PRESENTED BY ADE Kleine Zaal, 23:00 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Niklas Paschburg
Concert uitverkocht
Niklas Paschburg, presented by ADE in Concertgebouw is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
za 24 okt
Niklas Paschburg, presented by ADE
Concertgebouw, Amsterdam
€ 34,00

EXTRA INFORMATIE

De 25-jarige componist en pianist Niklas Paschburg verleidt zijn publiek met betoverende melodieën om bij weg te dromen. Filmisch en hypnotiserend. Evenals vakbroeders als Nils Frahm, Olafur Arnalds en Daniel Wohl doet Paschburg klassieke en elektronische muziek samensmelten. Zo begon zijn single Blooming (In C Minor) met een Bach-prelude, waarna Paschburg de luisteraar in zeven minuten meeneemt door zijn eigen klankwereld. Waarin piano centraal staat, en waarin klassieke, elektronische, pop en psychedelische muziek samenkomen.

Niklas Paschburg werd geboren in Hamburg en werkt nu vanuit Berlijn. In 2018 bracht hij zijn debuutalbum Oceanic uit. Een melancholiek en tegelijkertijd energiek album, dat hij opnam in een geïmproviseerde studio met uitzicht op de Oostzee. Paschberg nieuwe album, Svalbard, dat geïnspireerd is door de archipel Spitsbergen in de Noordelijkse IJszee, verschijnt in februari 2020. Het landschap en unieke licht van Spitsbergen inspireerden Paschburg tot een melancholisch album, dat net als het landschap ruige en verstilde stukken kent. Een album waarin Paschburg volgens eigen zeggen steeds dichter bij zijn eigen persoonlijke stem komt.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Concertgebouw in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Niklas Paschburg, presented by ADE in Concertgebouw plaatsvindt.

Gerelateerde concerten