concert: Dutch Jazz Heritage: Count Basie & Frank Sinatra in Concertgebouw

  • Ruben Hein
    Justin Nozuka - 27/10 - Effenaar
    © Marco Smeets
  • Ruben Hein
    Amsterdam Sinfonietta - 19/1 - Nieuwe Luxor Theater
DI.
06 OKT
DUTCH JAZZ HERITAGE: COUNT BASIE & FRANK SINATRA Grote Zaal, 19:00 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020
Concert uitverkocht
Dutch Jazz Heritage: Count Basie & Frank Sinatra in Concertgebouw is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
di 06 okt
Dutch Jazz Heritage: Count Basie & Frank Sinatra
Concertgebouw, Amsterdam
€ 39,00

EXTRA INFORMATIE

Herbeleef concerten van jazzlegendes in Het Concertgebouw tijdens de serie Dutch Jazz Heritage. Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw brengt, in samenwerking met het Nederlands Jazz Archief, de legendarische nachtconcerten uit de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw weer tot leven. Veel van deze historische muziek is verkrijgbaar in de Edisonwinnende cd-reeks Jazz at the Concertgebouw. Jazzjournalist en oog- en oorgetuige Bert Vuijsje (winnaar van de Jazz Media Award) illustreert de concerten met passend audio- en videomateriaal afkomstig uit het Nederlands Jazzarchief. Met deze keer in Dutch Jazz Heritage: een eerbetoon aan Count Basie en Frank Sinatra.

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw duikt vandaag in de roerige jaren vijftig. Veel jazzgrootheden maakten voor het eerst de oversteek naar Europa en gaven roemruchte concerten in Scheveningen en Amsterdam. Onder hen de befaamde bigbandleider en jazzpianist Count Basie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Concertgebouw in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dutch Jazz Heritage: Count Basie & Frank Sinatra in Concertgebouw plaatsvindt.

Foto's van Ruben Hein

Foto Ruben Hein te Ruben Hein - 20/10 - Bibelot Foto Ruben Hein te Amsterdam Sinfonietta - 19/1 - Nieuwe Luxor Theater Foto Ruben Hein te Ruben Hein - 20/10 - Bibelot Foto Ruben Hein te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Ruben Hein te Ruben Hein - 20/10 - Bibelot Foto Ruben Hein te Eurosonic Noorderslag 2011
 
Bekijk alle 28 foto's van Ruben Hein

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws