concert: Tom Misch & Yussef Dayes in Koninklijk Theater Carré op MAANDAG 22 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Tom Misch & Yussef Dayes in Koninklijk Theater Carré) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
22 MRT
TOM MISCH & YUSSEF DAYES 20:00 uur Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Tom Misch & Yussef Dayes

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 26 september 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar maandag 22 maart 2021.

Concert uitverkocht
Tom Misch & Yussef Dayes in Koninklijk Theater Carré is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
ma 22 mrt
Tom Misch & Yussef Dayes
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 28,00 - 50,40

EXTRA INFORMATIE

Op zaterdag 26 september geven twee vaandeldragers van de spannende hedendaagse Londense jazzscene Tom Misch en Yussef Dayes een bijzonder concert in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Op 24 april brengt het duo hun gezamenlijke album 'What Kinda Music' uit via het iconische jazzlabel Blue Note.

Samenwerking
De samenwerking tussen Misch en Dayes klinkt misschien verrassend, maar kent een lange geschiedenis. Beide heren groeiden op in dezelfde buurt in Zuid-Londen en maakten op jonge leeftijd via een bandcompetitie op school al kennis met elkaar. Dat Londen een vruchtbare geboortegrond is voor muzikanten, weten we al een tijdje. Zo trekt een geheel nieuwe generatie aan muzikanten als Ezra Collective, Shabaka Hutchings, Tom Misch, KOKOROKO, Yussef Dayes, Nubya Garcia, Alfa Mist en Kamaal Williams de laatste jaren wereldwijd veel aandacht met hun jazz-infused hiphop, afrobeat, pop, breakbeat, (neo)soul, funk en elektronica.