concert: Johan Derksen - The Sound of The Blues & Americana in Schouwburg Cuijk op DONDERDAG 03 DECEMBER 2020

  • Johan Derksen
    Johan Derksen - Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop - 28/12 - Ahoy
  • Johan Derksen
    Johan Derksen Keeps The Blues Alive - 28/02 - Q-Factory
    © Ans van Heck
DO.
03 DEC
JOHAN DERKSEN - THE SOUND OF THE BLUES & AMERICANA Schouwburg Cuijk, Cuijk
2020
Hoofdprogramma Johan Derksen

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 03 december 2020.
Dat is 1211 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Televisie orakel Johan Derksen komt, na de succesvolle shows ‘Pioniers van de Nederpop’ en ‘Keeps the Blues Alive’, met zijn derde programma ‘The Sound of The Blues & Americana’. In ‘The Sound of The Blues & Americana’ wordt de blues gelardeerd met de vanuit Amerika oprukkende americana sound. Speciaal hiervoor haalt Derksen een Amerikaanse artiest naar Nederland: Malford Milligan uit Austin. Milligan was voorheen de frontman van de Greg Koch Band, The Boneshakers en Storyville.

Om de sound van de blues en americana eer aan te doen, heeft Derksen de beste vocalisten en muzikanten gemobiliseerd voor zijn nieuwe programma. Naast Milligan voegt Derksen de volgende namen toe aan zijn internationale line-up: Sean Webster, Hilde Vos, Erwin Java, Jack Hustinx, Eric van Dijsseldonk, Roel Spanjers, Roelof Klijn en Fokke de Jong.

De blues en de americana sound schurken in dit programma voortdurend tegen elkaar aan. Verwacht weergaloze gitaarsolo’s, rauwe blues songs en de authentieke americana sound zoals alleen deze rasartiesten kunnen brengen.

Foto's van Johan Derksen

Foto Johan Derksen te Johan Derksen - Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop - 28/12 - Ahoy Foto Johan Derksen te Johan Derksen - Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop - 28/12 - Ahoy Foto Johan Derksen te Johan Derksen - Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop - 28/12 - Ahoy Foto Johan Derksen te Johan Derksen - Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop - 28/12 - Ahoy Foto Johan Derksen te Johan Derksen - Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop - 28/12 - Ahoy Foto Johan Derksen te Johan Derksen - Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop - 28/12 - Ahoy
 
Bekijk alle 47 foto's van Johan Derksen

Gerelateerd nieuws