concert: Edwin Evers Band in Openluchttheater Caprera

WO.
23 SEP
EDWIN EVERS BAND 18:00 uur Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
2020
Hoofdprogramma Edwin Evers Band
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Edwin Evers Band in Openluchttheater Caprera
Tickets Edwin Evers Band:
wo 23 sep
Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
€ 41,00

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Edwin Evers: “Omdat het vervolg van onze 80’s Tour door de coronamaatregelen nog op zich laat wachten hebben wij onderzocht hoe we toch weer zouden kunnen optreden. Omdat we dat nou eenmaal het liefste doen, hebben we leuk nieuws…..!
Mede naar aanleiding van de superleuke reacties op onze Tuinset (zie YouTube filmpjes onderaan deze mail) hebben we besloten een uitgebreide versie van die set in de openlucht te gaan doen. De optredens zijn geheel akoestisch maar met dezelfde sfeer en energie die jullie van ons gewend zijn. Er zijn door de maatregelen per show 260 kaarten beschikbaar. We kijken er naar uit en we hopen jullie te zien in Bloemendaal!”

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater Caprera in Bloemendaal? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Edwin Evers Band in Openluchttheater Caprera plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws