concert: Wies in Merleyn op DONDERDAG 25 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Wies in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
25 MRT
WIES 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Wies (band)

EXTRA INFORMATIE

De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische rock. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys. Ondanks dat de band pas zo’n anderhalf jaar bestaat hebben ze al optredens gedaan in zalen als Melkweg, Paradiso en TivoliVredenburg en wonnen zij de Amsterdamse Popprijs 2018 en Grote Prijs van Nederland 2019.

September 2019 bracht de band hun eerste single ‘Soms Is Het Te Laat’ uit, waarmee ze 3FM Talent en 3FM Mega Hit werden. De band heeft inmiddels een behoorlijke live-reputatie opgebouwd. WIES staat op nummer drie van de 3FM Live List 2020 en is één van de 12 van 3VOOR12 van 2020. In januari 2020 bracht WIES haar tweede single ‘Radiostilte’ uit en speelde de band op Noorderslag. WIES werd tijdens hun show bekroond met de 3FM Talent Award 2020.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws