concert: Waylon - My heroes have always been cowboys in Theater Gooiland op VRIJDAG 08 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Waylon
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2012
  • Waylon
    Waylon - 29/10 - Metropool
    © Marieke Waalwijk


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Waylon - My heroes have always been cowboys in Theater Gooiland) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
08 JAN
WAYLON - MY HEROES HAVE ALWAYS BEEN COWBOYS Theaterzaal, 20:00 uur Theater Gooiland, Hilversum
2021
Hoofdprogramma Waylon

EXTRA INFORMATIE

Waylon gaat voor het eerst het theater in met zijn persoonlijke verhaal. Een verhaal dat al heel lang in hem borrelt en eindelijk eruit mag in de vorm die het verdient: met muziek in het theater. Het verhaal dat begint bij een jongetje van 8 jaar dat mee mocht met zijn ouders naar een Country-avond omdat de oppas ziek was. Een triviaal moment waarop een grootse reactie volgde.

Foto's van Waylon

Foto Waylon te Bevrijdingspop Haarlem 2011 Foto Waylon te Appelpop 2015 - Zaterdag Foto Waylon te Waylon - 07/09 - De Maaspoort Foto Waylon te Bierpop 2017 Foto Waylon te Waylon's Top1000 - 02/12 - Ahoy Foto Waylon te Paaspop Schijndel 2011
 
Bekijk alle 357 foto's van Waylon

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws