concert: Life in Merleyn

  • Life
    Paléo Festival 2019
    © Melanie Lemahieu
  • Life
    Left of the Dial 2019
    © Parcifal Werkman
DO.
03 JUN
LIFE 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Life
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Life in Merleyn
Tickets Life:
do 03 jun
Merleyn, Nijmegen
€ 10,00

EXTRA INFORMATIE

De vier leden van LIFE, afkomstig uit de Engelse stad Hull, maken een opgefokte en snelle mix van punk, garagerock, post-punk. Het debuutalbum uit 2017 draagt de cynische titel ‘Popular Music’ en viel in de smaak bij zowel critici als fans. Vooral door de opvallende en venijnige zang van Mez Green.

Na uitgebreide tournees met muzikale bloedverwanten en vrienden van Slaves en IDLES verscheen in 2019 hun tweede album ‘A Picture of Good Health’. Wederom een ironische reflectie op de muziekindustrie, vol sociaal commentaar en boordevol opgekropte energie. Het album werd geproduceerd door Luke Smith (Foals). LIFE is een aanrader voor liefhebbers van SHAME, Fountaines DC, Slaves, IDLES.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Merleyn in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Life in Merleyn plaatsvindt.

Foto's van Life

Foto Life te Left of the Dial 2019 Foto Life te Left of the Dial 2019 Foto Life te Left of the Dial 2019 Foto Life te Paléo Festival 2019 Foto Life te Nouvelle Prague 2018 Foto Life te Nouvelle Prague 2018
 
Bekijk alle 18 foto's van Life

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals