concert: Life in Merleyn op DONDERDAG 03 JUNI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Life
    Left of the Dial 2019
    © Parcifal Werkman
  • Life
    Paléo Festival 2019
    © Melanie Lemahieu


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Life in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
03 JUN
LIFE 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Life

EXTRA INFORMATIE

De vier leden van LIFE, afkomstig uit de Engelse stad Hull, maken een opgefokte en snelle mix van punk, garagerock, post-punk. Het debuutalbum uit 2017 draagt de cynische titel ‘Popular Music’ en viel in de smaak bij zowel critici als fans. Vooral door de opvallende en venijnige zang van Mez Green.

Na uitgebreide tournees met muzikale bloedverwanten en vrienden van Slaves en IDLES verscheen in 2019 hun tweede album ‘A Picture of Good Health’. Wederom een ironische reflectie op de muziekindustrie, vol sociaal commentaar en boordevol opgekropte energie. Het album werd geproduceerd door Luke Smith (Foals). LIFE is een aanrader voor liefhebbers van SHAME, Fountaines DC, Slaves, IDLES.

Foto's van Life

Foto Life te Nouvelle Prague 2018 Foto Life te Left of the Dial 2019 Foto Life te Dauwpop 2023 Foto Life te Nouvelle Prague 2018 Foto Life te Paléo Festival 2019 Foto Life te Nouvelle Prague 2018
 
Bekijk alle 30 foto's van Life