concert: Sticks in Doornroosje

VR.
25 SEP
STICKS Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Sticks
Toegang 20

EXTRA INFORMATIE

Sticks staat al sinds 1998 aan de top van de Nederlandse hiphop game. Met Opgezwolle, Great Minds, Fakkelbrigade, Dazzled Sticks en zeker een album of 10 op zijn naam kunnen we rustig stellen dat Sticks een levende legende is.

Maar Sticks is nog steeds hartstikke actueel en bracht de afgelopen tijd een lading vette singles uit onder de naam Stickmatic. Stuk voor stuk steengoeie tracks, met ook voor het eerst een zelf geproduceerde beat en featurings van o.a. Zwangere Guy, Hef, Winne en (natuurlijk) ook Rico.
We kennen de heftige shows van Opgezwolle, Rico & Sticks en Great Minds natuurlijk, maar tijdens ‘An evening with Sticks’ pakken we het even anders aan. In een nachtclub setting gaan we dwars door de carrière van de rapper uit Zwolle. Op deze bijzondere avond laat Sticks nieuwe en oude tunes horen. Er zijn speciale gasten, nooit eerder gehoorde anekdotes, spoken word, you name it. Alles nog steeds in Corona-proof setting, dus up close & personal.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Sticks in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Sticks

Foto Sticks te Typhoon - 28/9 - Mezz
 
Bekijk alle 1 foto's van Sticks

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws