concert: Postmen in Mainstage op WOENSDAG 09 DECEMBER 2020

  • Postmen
    Werfpop 2013
    © Arend Jan Hermsen
  • Postmen
    Werfpop 2013
    © Gertjan van der Loo
WO.
09 DEC
POSTMEN 20:00 uur Mainstage, 's-Hertogenbosch
2020
Hoofdprogramma Postmen

EXTRA INFORMATIE

Postmen kwam aan het eind van de jaren negentig uit met de succesvolle plaat ‘Documents’, waar een golf van grote hits uit voortkwam. De sound domineerde de hitlijsten en ‘Documents’ werd een cultureel fenomeen. Denk aan songs als ‘Cocktail’, ‘Crisis’ en ‘U Wait’.

‘Postmen’ is een wervelende show waarin de muziek, gecreëerd door rapper, schrijver en producer Remon Stotijn a.k.a. The Anonymous Mis, bijgestaan door zijn vrouw Alyssa, zorgt voor een heerlijke vibe. Door zijn karakteristieke sound en positieve energie wordt Stotijn gezien als een van de belangrijkste personen in de grondvestiging van de hiphop en reggae cultuur in Nederland. Verwacht in deze muzikale voorstelling aanstekelijke melodieën, groovy baslijnen en positieve energie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Mainstage in 's-Hertogenbosch? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Postmen in Mainstage plaatsvindt.

Foto's van Postmen

Foto Postmen te Festival deBeschaving 2007 Foto Postmen te Appelpop 2007 Foto Postmen te Festival deBeschaving 2007 Foto Postmen te Songbird Festival - Zaterdag Foto Postmen te Werfpop 2013 Foto Postmen te Parkpop 2006
 
Bekijk alle 25 foto's van Postmen

Gerelateerd nieuws