concert: DIEHELEDING - 1001 in Theater Kikker op WOENSDAG 16 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (DIEHELEDING - 1001 in Theater Kikker) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
16 DEC
DIEHELEDING - 1001 Theater Kikker, Utrecht
2020
Hoofdprogramma DIEHELEDING

EXTRA INFORMATIE

Hiphopcollectief DIEHELEDING blaast met aanstekelijk plezier nieuw leven in de magische, oeroude Arabische vertellingen van ‘Duizend-en-een-nacht’. Het vijftal mixt elementen uit Arabische hiphop, sensuele beats, storytelling en spoken word tot een soft-erotische oosterse nacht. Denk dikke beats en zachte matrassen: een hiphopfeest als ode aan een van de mooiste verhalen uit de geschiedenis. Koning Sjahriaar huwt iedere nacht een nieuwe vrouw, die hij de volgende dag laat ombrengen. Tot hij de mooie Sheherazade treft, die zulke mooie verhalen vertelt dat de koning iedere nacht een nieuwe wil horen. Wat moet je vertellen om niet te sterven? vraagt het eigenzinnige DIEHELEDING zich af. Zaalopstelling: toneel-op-toneel.