concert: Bismut in Doornroosje

ZA.
26 SEP
BISMUT Rode Zaal, 21:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Bismut
Concert uitverkocht
Bismut in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
za 26 sep
Retrocausality - Album Release Show: Bismut (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 11,00

Tickets op Ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Bismut aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

Na indrukwekkende optredens op Sonic Whip en Sonic Whip Livestream Sessions keert Bismut terug. Maar nu voor een live show met publiek. Vanavond presenteert het Nijmeegse Bismut met trots hun nieuwe dubbel album ‘Retrocausality’. Hun 2e langspeler die wederom wordt uitgebracht op het eveneens Nijmeegse Lay Bare Recordings.

De drie heren hebben niet stil gezeten na hun debuut album, ‘Schwerpunkt’. Menig podium en festival werd de afgelopen jaren plat gespeeld. Hun instrumentale mix psychedelische rock, hardrock, stoner en metal staat dan ook als een huis. Zo speelde Bismut o.a. op Into The Void, Stonerfall, Desertfest Antwerpen, Yellowstock, Psychedelic Network Festival. Daarnaast ook vele clubshows in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Bismut in Doornroosje plaatsvindt.