concert: Martijn Fischer in Pettelaarse Schans

 • Martijn Fischer
  Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag
  © Serge Hasperhoven
 • Martijn Fischer
  Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag
  © Anne-Marie Kok
ZO.
23 AUG
MARTIJN FISCHER 19:00 uur Pettelaarse Schans, 's-Hertogenbosch
2020
Hoofdprogramma Martijn Fischer

EXTRA INFORMATIE

Verscholen achter de drukte van de Bossche stad, ligt een heel bijzonder stervormig eiland: de Pettelaarse Schans. Deze zomer wordt dit eiland het ‘thuis’ van een prachtig openluchttheater, met metershoge tribunes oftewel onze ‘Skydeck Tables’ en een sfeervol Sunset Terrace, dat we speciaal voor deze once in a lifetime ervaring gaan bouwen. Hollands’ grootste artiesten klimmen hier op het podium voor een exclusief optreden intiemer en dichterbij dan ooit. Met iedere weekenddag een andere artiest. Geniet van bijzonder eten, heerlijke wijnen en bieren, tijdens exclusieve optredens voor een publiek van 750 man.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Pettelaarse Schans in 's-Hertogenbosch? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Martijn Fischer in Pettelaarse Schans plaatsvindt.

Foto's van Martijn Fischer

Foto Martijn Fischer te Westerpop 2019 Foto Martijn Fischer te Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag Foto Martijn Fischer te Westerpop 2019 Foto Martijn Fischer te Westerpop 2019 Foto Martijn Fischer te Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag Foto Martijn Fischer te Westerpop 2019
 
Bekijk alle 10 foto's van Martijn Fischer

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws