concert: Davina Michelle in Pettelaarse Schans

  • Davina Michelle
    P!nk - 11/08 - Malieveld Den Haag
    © Anne-Marie Kok
  • Davina Michelle
    Vestrock 2019
    © Eva Ruiten
ZA.
22 AUG
DAVINA MICHELLE 19:00 uur Pettelaarse Schans, 's-Hertogenbosch
2020
Hoofdprogramma Davina Michelle

EXTRA INFORMATIE

Verscholen achter de drukte van de Bossche stad, ligt een heel bijzonder stervormig eiland: de Pettelaarse Schans. Deze zomer wordt dit eiland het ‘thuis’ van een prachtig openluchttheater, met metershoge tribunes oftewel onze ‘Skydeck Tables’ en een sfeervol Sunset Terrace, dat we speciaal voor deze once in a lifetime ervaring gaan bouwen. Hollands’ grootste artiesten klimmen hier op het podium voor een exclusief optreden intiemer en dichterbij dan ooit. Met iedere weekenddag een andere artiest. Geniet van bijzonder eten, heerlijke wijnen en bieren, tijdens exclusieve optredens voor een publiek van 750 man.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Pettelaarse Schans in 's-Hertogenbosch? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Davina Michelle in Pettelaarse Schans plaatsvindt.

Foto's van Davina Michelle

Foto Davina Michelle te P!nk - 11/08 - Malieveld Den Haag Foto Davina Michelle te Festival Strand 2019 Foto Davina Michelle te The Passion in concert - 20/04 - Ahoy Foto Davina Michelle te CuliNESSE 2019 Foto Davina Michelle te 538 Koningsdag 2019 Foto Davina Michelle te CuliNESSE 2019
 
Bekijk alle 47 foto's van Davina Michelle

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws