concert: Nielson in Pettelaarse Schans

  • Nielson
    Volvo Ocean Race Festival 2015
    © Anja de Bruijn
  • Nielson
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen
VR.
21 AUG
NIELSON 19:00 uur Pettelaarse Schans, 's-Hertogenbosch
2020
Hoofdprogramma Nielson

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Verscholen achter de drukte van de Bossche stad, ligt een heel bijzonder stervormig eiland: de Pettelaarse Schans. Deze zomer wordt dit eiland het ‘thuis’ van een prachtig openluchttheater, met metershoge tribunes oftewel onze ‘Skydeck Tables’ en een sfeervol Sunset Terrace, dat we speciaal voor deze once in a lifetime ervaring gaan bouwen. Hollands’ grootste artiesten klimmen hier op het podium voor een exclusief optreden intiemer en dichterbij dan ooit. Met iedere weekenddag een andere artiest. Geniet van bijzonder eten, heerlijke wijnen en bieren, tijdens exclusieve optredens voor een publiek van 750 man.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Pettelaarse Schans in 's-Hertogenbosch? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Nielson in Pettelaarse Schans plaatsvindt.

Foto's van Nielson

Foto Nielson te De Beste Singer-Songwriter van Nederland - 11/10 - Paradiso Foto Nielson te Nielson - 07/11 - Doornroosje Foto Nielson te Nielson - 14/03 - Paradiso Foto Nielson te De Beste Singer-Songwriter van Nederland - 11/10 - Paradiso Foto Nielson te Volvo Ocean Race Festival 2015 Foto Nielson te Paaspop 2014
 
Bekijk alle 148 foto's van Nielson

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws