concert: Maan in Pettelaarse Schans

  • Maan
    538 Koningsdag 2016
    © Peter in ´t Hout
  • Maan
    538 Koningsdag 2016
    © Peter in ´t Hout
DO.
20 AUG
MAAN 19:00 uur Pettelaarse Schans, 's-Hertogenbosch
2020
Hoofdprogramma Maan

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Verscholen achter de drukte van de Bossche stad, ligt een heel bijzonder stervormig eiland: de Pettelaarse Schans. Deze zomer wordt dit eiland het ‘thuis’ van een prachtig openluchttheater, met metershoge tribunes oftewel onze ‘Skydeck Tables’ en een sfeervol Sunset Terrace, dat we speciaal voor deze once in a lifetime ervaring gaan bouwen. Hollands’ grootste artiesten klimmen hier op het podium voor een exclusief optreden intiemer en dichterbij dan ooit. Met iedere weekenddag een andere artiest. Geniet van bijzonder eten, heerlijke wijnen en bieren, tijdens exclusieve optredens voor een publiek van 750 man.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Pettelaarse Schans in 's-Hertogenbosch? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Maan in Pettelaarse Schans plaatsvindt.

Foto's van Maan

Foto Maan te Appelpop 2019 Foto Maan te De Vrienden van Amstel Live 2019 Foto Maan te Maan - 08/12 - TivoliVredenburg Foto Maan te Maan - 08/12 - TivoliVredenburg Foto Maan te Maan - 08/12 - TivoliVredenburg Foto Maan te 3FM Awards 2018 - 05/09- AFAS Live
 
Bekijk alle 105 foto's van Maan

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan