concert: DeWolff in Metropool

  • DeWolff
    DeWolff - 5/10 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol
  • DeWolff
    Appelpop 2011 - dag 2 zaterdag
ZA.
02 JAN
DEWOLFF Jupiler Stage, 20:30 uur Metropool, Hengelo
2021
Hoofdprogramma DeWolff

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 05 september 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 02 januari 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets DeWolff in Metropool
Tickets DeWolff:
za 02 jan
Metropool, Hengelo
€ 20,75

EXTRA INFORMATIE

DeWolff is een driekoppige rock ’n rollmonster. De uit het Zuiden afkomstige heren vormen samen de energieke en vuurspuwende liefdesbaby van de grote rockbands uit de 70’s. Dit met een psychedelische en kosmische straling uit de toekomst.

Iconen als Allman Brothers, Deep Purple zijn referenties maar DeWolff is toch vooral DeWolff. Drie jonge gasten met een oude ziel die hun eigen gang gaan en vooral snoeihard weten te rocken en dit al meer dan 10 jaar. 10 Januari verschijnt het nieuwe album ‘Tascam Tapes’ waarmee de band een nieuwe weg inslaat. Het album is opgenomen op een 4-sporen Tascam cassetterecorder en is tijdens hun vorige tour opgenomen. Op dit album maken ze slechts gebruik van draagbare instrumenten en (drum)samples van oude soul- en funkplaten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Metropool in Hengelo? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat DeWolff in Metropool plaatsvindt.

Foto's van DeWolff

Foto DeWolff te Nirwana Tuinfeest 2017 - Vrijdag Foto DeWolff te Lowlands 2011 - dag 2 Foto DeWolff te Zwarte Cross Festival 2019 - Zondag Foto DeWolff te Kadepop 2016 Foto DeWolff te Hello Festival 2019 Foto DeWolff te Torenpop 2011
 
Bekijk alle 270 foto's van DeWolff

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws