concert: Stephanie Struijk in Mezz op ZATERDAG 29 AUGUSTUS 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Stephanie Struijk in Mezz) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
29 AUG
STEPHANIE STRUIJK Terras, 20:30 uur Mezz, Breda
2020
Hoofdprogramma Stéphanie Struijk

EXTRA INFORMATIE

Stephanie Struijk schrijft persoonlijke verhalen in liedjes. Je kent haar misschien nog wel onder de naam ‘Stevie Ann’. Op 18-jarige leeftijd bracht ze haar debuutalbum uit, waarmee ze een gouden plaat kreeg en op Pinkpop stond. Haar muziek laat zich omschrijven als Nederlandstalige americana/pop. Ze koos voor Nederlandstalige liedjes, omdat ze tijdens haar reis door Amerika merkte dat haar liedjes zich het beste lieten vertellen in het Nederlands. Liedjes die gaan over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis, en de magie van geluksmomenten. Stephanie neemt je op een rustig tempo mee in de verschillende fases van haar leven. Dit ondersteund door de fijnste muzikale klanken.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws