concert: Stephanie Struijk in Mezz

  • Stephanie Struijk
    Stevie Ann - 19/12 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
  • Stephanie Struijk
    Stevie Ann - 19/12 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
ZA.
29 AUG
STEPHANIE STRUIJK Terras, 20:30 uur Mezz, Breda
2020
Hoofdprogramma Stephanie Struijk
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Stephanie Struijk in Mezz
Tickets Stephanie Struijk:
za 29 aug
Mezz, Breda

EXTRA INFORMATIE

Stephanie Struijk schrijft persoonlijke verhalen in liedjes. Je kent haar misschien nog wel onder de naam ‘Stevie Ann’. Op 18-jarige leeftijd bracht ze haar debuutalbum uit, waarmee ze een gouden plaat kreeg en op Pinkpop stond. Haar muziek laat zich omschrijven als Nederlandstalige americana/pop. Ze koos voor Nederlandstalige liedjes, omdat ze tijdens haar reis door Amerika merkte dat haar liedjes zich het beste lieten vertellen in het Nederlands. Liedjes die gaan over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis, en de magie van geluksmomenten. Stephanie neemt je op een rustig tempo mee in de verschillende fases van haar leven. Dit ondersteund door de fijnste muzikale klanken.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Mezz in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Stephanie Struijk in Mezz plaatsvindt.

Foto's van Stephanie Struijk

Foto Stephanie Struijk te Stevie Ann - 19/12 - Tivoli Foto Stephanie Struijk te Stevie Ann - 20/3 - Paradiso Foto Stephanie Struijk te Noorderslag 2008 Foto Stephanie Struijk te Bospop 2008 Foto Stephanie Struijk te Noorderslag 2008 Foto Stephanie Struijk te Noorderslag 2006
 
Bekijk alle 53 foto's van Stephanie Struijk

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws