concert: Cristina Branco in Muziekgebouw Eindhoven op WOENSDAG 12 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Cristina Branco
    Concert at Sea 2023 Zaterdag
    © Andrea Roell
  • Cristina Branco
    Concert at Sea 2023 Zaterdag
    © Andrea Roell


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Cristina Branco in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
12 MEI
CRISTINA BRANCO Kleine Zaal, 20:15 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Cristina Branco
Toegang 28,50

EXTRA INFORMATIE

De Portugese zangeres Cristina Branco is een van de grootste fadista’s van onze tijd. Door haar moderne benadering van de traditionele fado, waarbij ze deze verrijkt met jazz, wereldmuziek en pop, heeft zij een compleet unieke stijl ontwikkeld.

De vertolkster van het Portugese levenslied is al jaren een graag geziene persoonlijkheid op de Nederlandse podia en werkte in het verleden onder meer samen met BLØF. Tijdens dit nieuwe programma zal zij, naast eerder materiaal uit haar rijke carrière, ook voor het eerst live nummers van haar in 2020 verschenen album EVA ten gehore brengen. Zelf zegt ze hierover: “EVA is het portret van iemand in tijden van verandering. EVA is wat ik wil zijn.”

Foto's van Cristina Branco

Foto Cristina Branco te Concert at Sea 2023 Zaterdag Foto Cristina Branco te North Sea Jazz 2005 Foto Cristina Branco te North Sea Jazz 2005 Foto Cristina Branco te Concert at Sea 2023 Zaterdag Foto Cristina Branco te Concert at Sea 2023 Zaterdag Foto Cristina Branco te Concert at Sea 2023 Zaterdag
 
Bekijk alle 9 foto's van Cristina Branco

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws