concert: Ex Deo / Fleshgod Apocalypse in Doornroosje op ZATERDAG 13 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ex Deo / Fleshgod Apocalypse in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
13 NOV
EX DEO / FLESHGOD APOCALYPSE Rode Zaal, 19:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021

EXTRA INFORMATIE

Fleshgod Apocalypse staat bekend om hun mix van extreme metal met klassieke barokinvloeden. Orkestrale bombastische composities worden afgewisseld met technische deathmetal vol blastbeats en diepe grunts.

‘King’ uit 2016, was het eerste album van de Italianen waarop hun bombastische muziek tot volle wasdom kwam. Opvolger ‘Veleno’ (2019) is nog steeds bruut en knalhard, maar ademt ook meer omdat het gaspedaal iets minder vaak vol ingetrapt wordt.

Ex Deo is de band rond Maurizio Iacono, brulboei van death metalband Kataklysm. Hoewel Ex Deo conceptueel gezien altijd inspiratie put uit de rijke Romeinse geschiedenis, is het album ‘The Immortal Wars‘ uit 2017 pas het eerste echte conceptalbum van de band. Doordachte, moddervette death metalnummers vol stoere melodieën en weelderige toetspartijen.

Leden die hier naar toe zijn geweest