concert: Ilse DeLange in Paradiso op ZATERDAG 13 FEBRUARI 2021

  • Ilse DeLange
    Oerrock 2012
  • Ilse DeLange
    Dauwpop 2012
    © Tim van Veen
ZA.
13 FEB
ILSE DELANGE Grote Zaal, 19:00 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Ilse DeLange

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 04 september 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 13 februari 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ilse DeLange in Paradiso
Tickets Ilse DeLange:
za 13 feb
Paradiso, Amsterdam
€ 39,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Al sinds het verschijnen van haar debuutalbum in 1998 is Ilse DeLange één van de bekendste en meest gerespecteerde artiesten van ons land, met succes wat reikt tot ver over de landsgrenzen. Hitsingles als ‘I’m Not So Tough’, ‘Miracle’, ‘So Incredible’ en ‘The Great Escape’ zingt heel Nederland massaal mee en ook met haar albums won de muzikante uit Almelo veel prijzen. DeLange werd daarnaast in 2014 met haar band The Common Linnets tweede tijdens het Eurovisie Songfestival, met een triple platina plaat en meerdere grote Europese tournees als gevolg. In 2019 gooit Ilse het wederom over een andere boeg en brengt ze een lang gekoesterde wens in vervulling: de release van roots-album Gravel & Dust. Haar show in Paradiso in maart 2020 zal tevens in het teken staan van dit album.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ilse DeLange in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Ilse DeLange

Foto Ilse DeLange te Ilse DeLange - 02/02 - Ziggo Dome Foto Ilse DeLange te Dauwpop 2007 Foto Ilse DeLange te Ilse DeLange -28/09 - Paradiso Foto Ilse DeLange te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Ilse DeLange te Bevrijdingsfestival Overijssel 2008 Foto Ilse DeLange te Zwarte Cross 2011
 
Bekijk alle 245 foto's van Ilse DeLange

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws