concert: Ronnie Flex - Ronnie gaat naar huis in DeLaMar op DONDERDAG 22 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Ronnie Flex
    Lowlands 2017 - Zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • Ronnie Flex
    Lowlands 2017 - Zaterdag
    © Anne-Marie Kok


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ronnie Flex - Ronnie gaat naar huis in DeLaMar) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
22 OKT
RONNIE FLEX - RONNIE GAAT NAAR HUIS 21:30 uur DeLaMar, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Ronnie Flex

EXTRA INFORMATIE

Hij groeide afgelopen vijf jaar uit tot een van de grootste artiesten van Nederland. Stond op alle grote podia die ons land kent, won alle prijzen die je als artiest kan winnen en werd door vriend en vijand bejubeld voor zijn unieke talent dat zich manifesteert in maar liefst drie disciplines (rapper, zanger en producer). Maar de schaduwkant achter het grote succes was erg donker. Dit werd vooral duidelijk in de twee documentaires die over hem zijn gemaakt. Een depressie en cannabisverslaving zorgen ervoor dat onlangs de hoogtepunten hij zelf een tijd lang bezig is met de diepe dalen. Maar dan komt er een virus en staat het ‘artiesten leven’ even helemaal stil. Er is tijd voor zijn familie, gezin en zijn grootste liefde muziek maken. Ronnie is weer thuis.

Opgeladen en met een hele hoop nieuwe muziek gaat hij een nieuw avontuur aan in het theater. Een intieme muziekvoorstelling waar Ronnie zijn huiskamer en muziekstudio mee de bühne op neemt. Zijn publiek komt op visite en krijgt een kijkje in hoe zijn nieuwe album tot stand is gekomen. Ter plekke wordt nieuwe muziek gemaakt en vertelt Ronnie zijn verhaal achter de muziek.

Foto's van Ronnie Flex

Foto Ronnie Flex te Indian Summer Festival 2017 - Zaterdag Foto Ronnie Flex te Guus Meeuwis Groots met een zachte G 2019 - 14/06 - Philips Stadion Foto Ronnie Flex te Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag Foto Ronnie Flex te Ronnie Flex - 04/03 - Paradiso Noord Foto Ronnie Flex te Indian Summer Festival 2017 - Zaterdag Foto Ronnie Flex te Metropolis Festival 2013
 
Bekijk alle 100 foto's van Ronnie Flex

Gerelateerd nieuws