concert: Bart Ryan in Grand Café M'ooije Waard op ZATERDAG 09 MEI 2020

ZA.
09 MEI
BART RYAN 20:30 uur Grand Café M'ooije Waard, Millingen aan de Rijn
2020
Hoofdprogramma Bart Ryan
Toegang De entree bedraagt € 10 en dat is inclusief dus de zeer toepasselijke luxe hapjes die Grand Cafe De M’ooije Waard u zal aanbieden tijdens de pauze. Wilt u zeker zijn van een zitplaats, tijdens de laatste Real Roots Cafe LIVE sessie van dit seizoen, dan is inmiddels gebleken dat vooraf reserveren geen overbodige luxe is. Dit kan via de webstore.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 09 mei 2020.
Dat is 1447 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Grand Café De M'ooije Waard in Millingen aan de Rijn ontpopt zich langzaam maar zeker naar een lux huiskamer café.

Het bijzondere aan dit live optreden is dat BART RYAN zijn nieuw CD Starlight and Tall Tales daar komt presenteren. Moet gezegd worden, absoluut uniek dat een Amerikaanse muzikant zijn nieuwe CD in het buitenland aan het publiek komt presenteren.

BART RYAN is een gelauwerde producer, performer, songwriter en muzikant die momenteel opereert vanuit Nashville, Tennessee. Hij schreef en produceert muziek voor film en TV, waaronder de Academy Award winnende George Clooney speelfilm, The Descendants en Adam Sandler’s Little Nicky. Met zijn uniek stemgeluid brengt hij zijn versie van American blues, roots en soul muziek. Hij begeleid zichzelf op diverse gitaren en loop pedals. Met de door Coco Montoya, Muddy Waters, Albert Collins en Stevie Ray Vaughan geïnspireerde klanken en een vrolijke publieke interactie, komen Bart Ryan’s live shows kompleet tot leven.