concert: Dieter van der Westen / Eric van der Westen in De Nieuwe KHL

ZA.
29 AUG
DIETER VAN DER WESTEN / ERIC VAN DER WESTEN 19:30 uur De Nieuwe KHL, Amsterdam
2020
Toegang €15,-

EXTRA INFORMATIE

Nog maar twee jaar speelt de Dieter van der Westen band op festivals en in theaters in Nederland. Onlangs presenteerde ze hun nieuwe album in Paradiso, Amsterdam. Het album werd erg goed ontvangen en bereikte de nummer 13 positie in de European Americana Chart. Dieter van der Westen werkte in het verleden o.a. samen met Blof, The Lau, Frank Boeijen, Gerard van Maasakkers en het Metropool orkest.
Broer Eric is vermaard Nederlands contrabassist en speelt o.a. in de band van Boy Edgar prijs winnaar Martin Fondse. Daarnaast speelde hij jarenlang met de Turkse diva, Sezen Aksu, waarmee hij op de grootste podia ter wereld speelde als Carnegy Hall in New York en The Royal Albert Hall in Londen.
In duo bezetting brengen Dieter en Eric hun stille liefde voor Americana naar voren in een intieme setting. Van verstilde Rootsfolk liedjes tot groovende Americana.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Nieuwe KHL in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dieter van der Westen / Eric van der Westen in De Nieuwe KHL plaatsvindt.

Gerelateerde concerten