concert: Dieter van der Westen / Eric van der Westen in Brebl op DONDERDAG 15 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dieter van der Westen / Eric van der Westen in Brebl) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
15 OKT
DIETER VAN DER WESTEN / ERIC VAN DER WESTEN 20:00 uur Brebl, Nijmegen
2020

EXTRA INFORMATIE

Prachtig verstilde folkliedjes en swingende Americana

"één van de beste albums, ooit gemaakt op Nederlandse bodem in dit muziekgenre" is één van de lyrische commentaren waarmee het nieuwe album Me and you van de Dieter van der Westen band werd ontvangen. (Johnnysgarden) Ook muziekmagazine OOR sprak over “een koesterplaat”, en Bluesmagazine zou niet verbaasd zijn als “het album het goed zou doen in de VS”.

Nog maar anderhalf jaar speelt de Dieter van der Westen band op festivals en in theaters in Nederland.

Dieter van der Westen werkte in het verleden o.a. samen met Blof, The Lau, Frank Boeijen, Gerard van Maasakkers en het Metropool orkest.Broer Eric is vermaard Nederlands contrabassist en speelt o.a. in de band van Boy Edgar prijs winnaar Martin Fondse. Daarnaast speelde hij jarenlang met de Turkse diva, Sezen Aksu, waarmee hij op de grootste podia ter wereld speelde als Carnegy Hall in New York en The Royal Albert Hall in Londen.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals