concert: Kim Wilde in Muziekgebouw Eindhoven op DONDERDAG 17 NOVEMBER 2022

  • Kim Wilde
    Kim Wilde - 16/10 - TivoliVredenburg
    © Linde Dorenbos
  • Kim Wilde
    Kim Wilde - 16/10 - TivoliVredenburg
    © Linde Dorenbos
DO.
17 NOV
KIM WILDE Grote Zaal, 20:00 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2022
Hoofdprogramma Kim Wilde

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 18 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 17 november 2022.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Kim Wilde in Muziekgebouw Eindhoven
Tickets Kim Wilde:
do 17 nov
Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
€ 45,50

EXTRA INFORMATIE

De Engelse zangeres Kim Wilde is een van de grootste (en sympathiekste) sterren van de eighties. Het begon allemaal met de instantklassieker Kids In America (1981), waarna ze een indrukwekkende reeks pophits scoorde: Cambodia, View From A Bridge, Love Blonde, You Came, Four Letter Word... de lijst is eindeloos. Na een sabbatical in de nineties kwam ze midden jaren nul weer terug (met een duet met Nena) om niet meer weg te gaan. In de stemming komen lukt nog beter vanaf 31 januari, want dan verschijnen er luxe heruitgaven op vinyl van Wilde’s eerste drie albums. Let’s get Wilde tijdens deze avond vol met Kim's greatest hits!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Muziekgebouw Eindhoven in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kim Wilde in Muziekgebouw Eindhoven plaatsvindt.

Foto's van Kim Wilde

Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 18/11 - 013 Foto Kim Wilde te W-festival 2018 Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 16/11 - Metropool Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 17/11 - TivoliVredenburg Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 16/11 - Metropool Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 17/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 80 foto's van Kim Wilde

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws