concert: Hans Dulfer in Vera

  • Hans Dulfer
    North Sea Jazz 2015 - Zondag
    © Charles Batenburg
  • Hans Dulfer
    North Sea Jazz 2015 - Zondag
    © Charles Batenburg
VR.
25 SEP
HANS DULFER Mainstage, 21:00 uur Vera, Groningen
2020
Hoofdprogramma Hans Dulfer

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 27 maart 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 25 september 2020.

Concert uitverkocht
Hans Dulfer in Vera is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
vr 25 sep
Hans Dulfer - Late Show
Vera, Groningen
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

Wie is er niet groot geworden met de genadeloze saxsound van Hans Dulfer? Met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties (Perikels, Reflud, Big Boy) heeft hij zich opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland. In 1978 stond Dulfer op het podium van Vera en nog steeds speelt hij met hetzelfde enthousiasme. Om te vieren dat de nog immer opzwepend opererende saxofonist zich al vijfenzestig jaar een slag in de rondte speelt én dat hij de niet te bevatten leeftijd van tachtig jaar bereikt, presenteert Dulfer een nieuwe, niet-te-missen band met gerenommeerde muzikanten en vers repertoire doorspekt met notoire Dulferklassiekers. Blik samen met Dulfer terug op de toekomst zonder spijt en vier feest alsof morgen nooit bestaan heeft.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Vera in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Hans Dulfer in Vera plaatsvindt.

Foto's van Hans Dulfer

Foto Hans Dulfer te North Sea Jazz 2015 - Zondag Foto Hans Dulfer te NN North Sea Jazz 2018 - Zaterdag Foto Hans Dulfer te NN North Sea Jazz 2018 - Zaterdag Foto Hans Dulfer te NN North Sea Jazz 2018 - Zaterdag Foto Hans Dulfer te North Sea Jazz 2015 - Zondag Foto Hans Dulfer te North Sea Jazz 2015 - Zondag
 
Bekijk alle 10 foto's van Hans Dulfer

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws