concert: The Magic Numbers in Effenaar op ZATERDAG 17 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Magic Numbers
    Bevrijdingsfestival Groningen 2011


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Magic Numbers in Effenaar) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
17 APR
THE MAGIC NUMBERS Kleine zaal, 20:00 uur Effenaar, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma The Magic Numbers

EXTRA INFORMATIE



Magisch indie-rock viertal viert verjaardag.

The Magic Numbers kwamen met hun self-titled debuutalbum in 2005 met een memorabele knal de popwereld binnen. De folky, groovy en uptempo songs van dit magische viertal (twee keer broer en twee keer zus) betoverden de muziekwereld. Om de 15e verjaardag van dat album te vieren, speelt de band dit debuutalbum in zijn geheel, aangevuld met songs van hun - net zo prachtige - opvolgalbums. Maak je klaar voor loepzuivere harmonische samenzang en een trucklading aan kneitergoeie melodieën die nog jaren in je hoofd rondspoken.

Voor fans van: The Coral, Belle and Sebastian, Dinosaur Jr.

Track record: Glastonbury 2019, Lowlands, Pinkpop, Pukkelpop

Quote: Muziek maken lijkt zo eenvoudig als je the Magic Numbers ziet spelen. Nonchalant, met een handje in de zak. De stemmen gaan zo eenvoudig in elkaar op. Het werkt verwarmend. Het zorgt voor een ultiem happy gevoel. - ED

Foto's van The Magic Numbers

Foto The Magic Numbers te Lowlands 2005 Foto The Magic Numbers te Lowlands 2005 Foto The Magic Numbers te Pukkelpop 2006 Foto The Magic Numbers te Bevrijdingsfestival Groningen 2011
 
Bekijk alle 4 foto's van The Magic Numbers

Gerelateerd nieuws