concert: De Niemanders in Doornroosje

VR.
11 SEP
DE NIEMANDERS Rode Zaal, 21:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma De Niemanders
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets De Niemanders in Doornroosje
Tickets De Niemanders:
vr 11 sep
Doornroosje, Nijmegen
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

Muzikale broedplaats De Basis wordt verbouwd, maar zit niet stil! In De Basis Sessies op locatie krijg je naast een dosis live muziek een inkijkje in het maakproces. Als onderdeel van het concert neemt De Basis je mee in het verhaal áchter de muziek. Wat beweegt de muzikanten? Hoe gaan ze te werk? En hoe hoor je dat terug? Een interessante avond dus met én over muziek met deze avond niemand minder dan De Niemanders.

Songschrijvers Rocco Ostermann (Donnerwetter) en Wout Kemkens (Shaking Godspeed) speuren als embedded musicians gevangenissen af naar bijzondere verhalen en muzikanten. Op zoek naar de kantelpunten en sleutelmomenten in de levens van hen die de verkeerde keuzes hebben gemaakt. De verschoppelingen, de misdadigers, de langgestraften. Gedetineerden.

Samen met – en geïnspireerd door – de inmates schrijven Rocco en Wout een uniek album dat verhaalt over de bajesbewoners en hun levens. Een ontmoeting en samenwerking tussen ‘binnen’ en ‘buiten’. Samen zijn zij De Niemanders.


“De Niemanders is een van de indrukwekkendste Nederlandse rockalbums van de laatste jaren” (De Volkskrant, ★★★★)

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Niemanders in Doornroosje plaatsvindt.

Gerelateerde concerten