concert: Joshua Ray Walker in Merleyn op WOENSDAG 08 SEPTEMBER 2021

WO.
08 SEP
JOSHUA RAY WALKER 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Joshua Ray Walker
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Joshua Ray Walker in Merleyn
Tickets Joshua Ray Walker:
wo 08 sep
Merleyn, Nijmegen
€ 13,00

EXTRA INFORMATIE

De uit Dallas afkomstige Joshua Ray Walker. bracht afgelopen jaar zijn debuut album ‘Wish you Were Here’ uit. Deze nieuwkomer maakt direct indruk met dit album vol met geweldige countryliedjes met teksten die gaan over armoede, tegenslag en de zorgen van alledag. Joshua heeft het allemaal zelf aan den lijve ondervonden en weet zijn ervaringen op een persoonlijke en goudeerlijke manier te vertalen naar pure country.

Walker begon op jonge leeftijd met het spelen van gitaar en banjo. Via de ‘honky tonk scene’ van Dallas, waarin muzikanten de kans krijgen om in kleine cafes hun talenten te delen met de aanwezigen, slaagde hij erin om zichzelf in de kijker te spelen en bouwde aan een fanbase. Bevriende muzikanten als Colter Wall, American Auquarium en Vandoliers namen hem mee op tournee en sinds zijn debuut doet hij het op eigen kracht. Voor het eerst doet hij Nederland aan en speelt vanavond in Merleyn.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Merleyn in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Joshua Ray Walker in Merleyn plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Leden die hier naar toe gaan