concert: The Kik in Vera

  • The Kik
    Geuzenpop 2012
  • The Kik
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo
ZA.
30 JAN
THE KIK Mainstage, 20:00 uur Vera, Groningen
2021
Hoofdprogramma The Kik

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 04 juni 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 30 januari 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Kik in Vera
Tickets The Kik:
za 30 jan
Vera, Groningen
€ 19,00

EXTRA INFORMATIE

In 2019 verkocht de band onder meer De Nieuwe Luxor, TivoliVredenburg, Het Concertgebouw en Ahoy Rotterdam uit met hun uitvoering van Boudewijn de Groot’s Voor de Overlevenden & Picknick. Daarnaast toerde de band langs clubs en festivals in Nederland, deden ze onder meer Lowlands en Parkpop aan en gingen ze tweemaal op tournee in Spanje. Bescheiden radio succes had The Kik met een single van hun eerste album, 'Simone' en met Chef’s Special hertaling 'Schuilen bij Jou'. In 2013 was de band huisband van De Wereld Draait Door.

Gelukkig brengt The Kik tijdens deze clubtournee ook weer een bezoek aan VERA! Ze komen ook nog eens met spiksplinternieuw eigen werk op zak. De eerste single verschijnt 6 december en het nieuwe album komt in het voorjaar van 2020 uit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Vera in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Kik in Vera plaatsvindt.

Foto's van The Kik

Foto The Kik te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto The Kik te The Kik - 27/10 - Hedon Foto The Kik te Appelpop 2013 Foto The Kik te The Kik - 09/11 - Gebr. de Nobel Foto The Kik te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto The Kik te The Kik met orkest speelt Boudewijn de groot - 23/11 - Ahoy
 
Bekijk alle 138 foto's van The Kik

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws