concert: Circle Jerks in Melkweg op ZATERDAG 07 AUGUSTUS 2021

ZA.
07 AUG
CIRCLE JERKS OZ, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2021

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 09 augustus 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 07 augustus 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Circle Jerks in Melkweg
Tickets Circle Jerks:
za 07 aug
Melkweg, Amsterdam
€ 26,45

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De hardcore punks van Circle Jerks hebben de band vele malen ontbonden en weer hervormd en brachten over de decennia zes studioalbums uit, waaronder het veelgeprezen klassieke debuutalbum ‘Group Seks’ uit 1980. Ter ere van het 40-jarig jubileum van de band en van dit album zal Circle Jerks in 2020 voor het eerst in meer dan tien jaar terug keren naar het podium in de klassieke bezetting, dus met Greg Hetson, Zander Schloss en Keith Morris.

Niemand belichaamt het geluid van Zuid-Cali hardcore zoals punkicoon Keith Morris dat doet. De carrière van Keith begon op zijn 21ste als frontman van Black Flag op de debuut EP Nervous Breakdown.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Circle Jerks in Melkweg plaatsvindt.