concert: Doe Maar in Klokgebouw op VRIJDAG 12 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Doe Maar
    Symphonica in Rosso - Doe Maar - 13/10 - Gelredome
  • Doe Maar
    Symphonica in Rosso - Doe Maar - 13/10 - Gelredome


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Doe Maar in Klokgebouw) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
12 NOV
DOE MAAR 20:30 uur Klokgebouw, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Doe Maar

EXTRA INFORMATIE

Doe Maar ontketende begin jaren tachtig een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. De Nederpopband scoorde grote hits als 'Doris Day', 'Is Dit Alles', 'De Bom', '1 Nacht Alleen' en 'Pa'. Een aantal maal keerde de band, waarvan Henny Vrienten en Ernst Jansz de bekendste leden zijn, terug op het podium, onder meer voor optredens in De Kuip en bij Symphonica in Rosso.

Foto's van Doe Maar

Foto Doe Maar te Doe Maar - 17/10 - 013 Foto Doe Maar te Doe Maar - 14/06 - Ziggodome Foto Doe Maar te Dicky Woodstock Foto Doe Maar te Doe Maar - 04/10 - Patronaat Foto Doe Maar te Doe Maar - 04/10 - Patronaat Foto Doe Maar te Concert At Sea 2017
 
Bekijk alle 176 foto's van Doe Maar

Gerelateerd nieuws