concert: Spidergawd in Doornroosje op ZONDAG 07 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Spidergawd
    Down The Rabbit Hole 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Spidergawd
    Valkhof Festival 2017
    © Matthijs Mekking


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Spidergawd in Doornroosje) verplaatst naar zondag 06 maart 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
07 MRT
SPIDERGAWD Paarse Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Spidergawd

EXTRA INFORMATIE

De Noorse formatie Spidergawd is afkomstig uit de trotse Vikinghoofdstad Trondheim. Gewapend met gitaar, bas, drums en een altsaxofoon, creëert Spidergawd een geweldige combinatie van stoner, zware seventies hardrock en een likje psychedelica. Denk aan MC5, Led Zeppelin, Kyuss en Queens Of The Stone Age. Kortom, een complete rock ’n roll tornado die alles opslokt wat het op zijn pad tegenkomt. De mannen zijn daarnaast beesten op het podium en klinken live nog intenser dan op hun platen.

Foto's van Spidergawd

Foto Spidergawd te Zwarte Cross Festival 2019 - Zondag Foto Spidergawd te Valkhof Festival 2017 Foto Spidergawd te Down The Rabbit Hole 2016 - Vrijdag Foto Spidergawd te Valkhof Festival 2017 Foto Spidergawd te Valkhof Festival 2017 Foto Spidergawd te Down The Rabbit Hole 2016 - Vrijdag
 
Bekijk alle 13 foto's van Spidergawd

Gerelateerd nieuws