concert: Jazzalike & Hillsback Brassband in EKKO op VRIJDAG 12 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jazzalike & Hillsback Brassband in EKKO) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
12 MRT
JAZZALIKE & HILLSBACK BRASSBAND 20:30 uur EKKO, Utrecht
2021
Toegang 7 eur (incl. servicekosten)
Concert uitverkocht
Jazzalike & Hillsback Brassband in EKKO is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Dit is de verplaatste show van 12 maart 2020.

Acht Twentse jonge honden die maar één doel hebben; overal waar ze komen de zaal helemaal plat spelen. In Utrecht waren ze te zien als de UITband 2019, waarbij op het hoogtepunt de Ronda alle kanten op ging. Eerder speelden ze op de Zwarte Cross, tourden ze door het buitenland en zijn ze met 60 shows per jaar in de benen klaar om in EKKO de nieuwe set voor 2021 te presenteren!

Hillsback Brassband. Bewapend met keiharde toeters, vlijmscherp slagwerk en oorverdovend percussie hebben ze hun roots uit de Heuvelrug naar de stad getrokken voor een levensmissie: rauwe brass brengen volgens eigen spelregels. De next-level mobiele brassband presenteert deze avond haar EP Entropy met eigen werken, dance, jazz & Franse techno.