concert: Happyness in EKKO

  • Happyness
    London Calling #1 2015
    © Irwan Notosoetarso
  • Happyness
    London Calling #1 2015
    © Irwan Notosoetarso
VR.
23 OKT
HAPPYNESS 20:30 uur EKKO, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Happyness
Toegang 12 euro

EXTRA INFORMATIE

STORMACHTIG LONDENS DUO GEÏNSPIREERD DOOR HET GITAARWERK UIT DE JAREN NEGENTIG.

Geïnspireerd door het rauwere gitaarwerk uit de jaren negentig dendert Happyness al jarenlang als een vaste waarde door de Londense scene. Totdat na laatste plaat Write In een bijzondere breuk voor een vernieuwde dynamiek zorgde. In 2019 stapte kernlid Benji Compston uit de band om zich te richten op andere zaken, bassist/zanger Jon Allan en drummer Ash Kenazi bleven over. Kenazi kwam vervolgens uit de kast als queer en drag queen, drie nieuwe bandleden (onder andere uit Yuck en Heavy Heart) werden gerecruteerd voor live shows. De eerste drie singles beloven dat Happyness met hernieuwde energie een stormachtiger, rauwer muzikaal tijdperk in is gegaan dan ooit tevoren.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Happyness in EKKO plaatsvindt.

Foto's van Happyness

Foto Happyness te London Calling #1 2015 Foto Happyness te London Calling #1 2014 - dag 1 Foto Happyness te London Calling #1 2015 Foto Happyness te London Calling #1 2015 Foto Happyness te London Calling #1 2014 - dag 1 Foto Happyness te London Calling #1 2015
 
Bekijk alle 6 foto's van Happyness

Gerelateerd nieuws