concert: Happyness in EKKO op VRIJDAG 23 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Happyness
    London Calling #1 2015
    © Irwan Notosoetarso
  • Happyness
    London Calling #1 2015
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Happyness in EKKO) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
23 OKT
HAPPYNESS 20:30 uur EKKO, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Happyness
Toegang 12 euro

EXTRA INFORMATIE

STORMACHTIG LONDENS DUO GEÏNSPIREERD DOOR HET GITAARWERK UIT DE JAREN NEGENTIG.

Geïnspireerd door het rauwere gitaarwerk uit de jaren negentig dendert Happyness al jarenlang als een vaste waarde door de Londense scene. Totdat na laatste plaat Write In een bijzondere breuk voor een vernieuwde dynamiek zorgde. In 2019 stapte kernlid Benji Compston uit de band om zich te richten op andere zaken, bassist/zanger Jon Allan en drummer Ash Kenazi bleven over. Kenazi kwam vervolgens uit de kast als queer en drag queen, drie nieuwe bandleden (onder andere uit Yuck en Heavy Heart) werden gerecruteerd voor live shows. De eerste drie singles beloven dat Happyness met hernieuwde energie een stormachtiger, rauwer muzikaal tijdperk in is gegaan dan ooit tevoren.

Foto's van Happyness

Foto Happyness te London Calling #1 2015 Foto Happyness te London Calling #1 2014 - dag 1 Foto Happyness te London Calling #1 2015 Foto Happyness te London Calling #1 2015 Foto Happyness te London Calling #1 2014 - dag 1 Foto Happyness te London Calling #1 2015
 
Bekijk alle 6 foto's van Happyness

Gerelateerd nieuws