concert: Juniore in EKKO op ZATERDAG 17 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Juniore
    Eurosonic Noorderslag 2019 - donderdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Juniore
    Eurosonic Noorderslag 2019 - donderdag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Juniore in EKKO) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
17 OKT
JUNIORE 20:30 uur EKKO, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Film Noir Juniore
Toegang 11 euro (incl. servicekosten)

EXTRA INFORMATIE

SMAAKVOLLE VERSMELTING VAN INDIE, SURF EN FRANSTALIGE POP.

Niet alleen aan de teksten van Juniore dat dit viertal zo Frans als mogelijk is, ook de arrangementen laten op dit gebied niets aan de verbeelding over: de gitaren bulderen maar kleuren nooit buiten de lijnen, de refreinen klinken altijd dromerig en zwoel, terugslaand op grote Franse zangeressen als Hardy, Gall en Bardot. Een modieuze band met dromerige pop die gemaakt is voor de slaapkamer en de duistere zallen. In de herfst met nieuwe prachtplaat Un, Deux, Trois in EKKO!

Het voorprogramma wordt verzorgd door het eveneens Franse Film Noir. De band laat zich inspireren door de bitterzoete ballads van Tom Waits maar net zo goed door de ijskoude new wave van Guerre Froide. Met gemak switcht de band tussen Frans en Engels en tussen romantische chanson en wraakzuchtige punk. In 2019 liet de band de pracht EP Vertiges (Men Of Glory) op de wereld los en momenteel wordt gewerkt aan de eerste langspeler.

Foto's van Juniore

Foto Juniore te Dandy Warhols - 26/01 - Paradiso Foto Juniore te Dandy Warhols - 26/01 - Paradiso Foto Juniore te Dandy Warhols - 26/01 - Paradiso Foto Juniore te Eurosonic Noorderslag 2019 - donderdag Foto Juniore te Eurosonic Noorderslag 2019 - donderdag Foto Juniore te Eurosonic Noorderslag 2019 - donderdag
 
Bekijk alle 7 foto's van Juniore