concert: Juniore in EKKO

  • Juniore
    Eurosonic Noorderslag 2019 - donderdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Juniore
    Eurosonic Noorderslag 2019 - donderdag
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
17 OKT
JUNIORE 20:30 uur EKKO, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Juniore
Toegang 11 euro (incl. servicekosten)

EXTRA INFORMATIE

SMAAKVOLLE VERSMELTING VAN INDIE, SURF EN FRANSTALIGE POP.

Niet alleen aan de teksten van Juniore dat dit viertal zo Frans als mogelijk is, ook de arrangementen laten op dit gebied niets aan de verbeelding over: de gitaren bulderen maar kleuren nooit buiten de lijnen, de refreinen klinken altijd dromerig en zwoel, terugslaand op grote Franse zangeressen als Hardy, Gall en Bardot. Een modieuze band met dromerige pop die gemaakt is voor de slaapkamer en de duistere zallen. In de herfst met nieuwe prachtplaat Un, Deux, Trois in EKKO!

Het voorprogramma wordt verzorgd door het eveneens Franse Film Noir. De band laat zich inspireren door de bitterzoete ballads van Tom Waits maar net zo goed door de ijskoude new wave van Guerre Froide. Met gemak switcht de band tussen Frans en Engels en tussen romantische chanson en wraakzuchtige punk. In 2019 liet de band de pracht EP Vertiges (Men Of Glory) op de wereld los en momenteel wordt gewerkt aan de eerste langspeler.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Juniore in EKKO plaatsvindt.

Foto's van Juniore

Foto Juniore te Eurosonic Noorderslag 2019 - donderdag Foto Juniore te Dandy Warhols - 26/01 - Paradiso Foto Juniore te Eurosonic Noorderslag 2019 - donderdag Foto Juniore te Eurosonic Noorderslag 2019 - donderdag Foto Juniore te Eurosonic Noorderslag 2019 - donderdag Foto Juniore te Dandy Warhols - 26/01 - Paradiso
 
Bekijk alle 7 foto's van Juniore

Gerelateerde festivals