concert: Blue Crime / Flowers in EKKO

  • Blue Crime
    Le Guess Who? 2015 - Zaterdag
    © Erik Luyten
  • Blue Crime
    Le Guess Who? 2015 - Zaterdag
    © Erik Luyten
VR.
18 SEP
BLUE CRIME / FLOWERS 20:30 uur EKKO, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Blue Crime Flowers
Toegang 9 euro (incl. servicekosten)

EXTRA INFORMATIE

EXPERIMENTEEL, DROMERIG VIERTAL NA VIER JAAR TERUG MET NIEUW WERK.

Dit is de verplaatste show van 10 april.

Het Amsterdamse BLUE CRIME imponeerde in 2015 op de Popronde en met mini-album TYR maakte de band een sterke binnenkomer, vol duistere, magische popsongs die klinken alsof ze tijdens een heksenritueel in het bos zijn opgenomen. Na een stilte keert de band aankomend jaar terug met nieuw werk. Voor nu wordt er nog even warmgespeeld in Zuid-Afrika en andere internationale plekken. Voor die extra mystieke inspiratie voor een nieuwe tour!

Blue Crime neemt twee voorprogramma’s mee naar ACU, waaronder FLOWERS. Zijn naam ten spijt maakt dit duo geen lieflijke muziek, maar industriële drone en stonerrock. Vorig jaar debuteerde FLOWERS met Doom City, een heus conceptalbum over het systeem en – vooral – hoe dat omver te werpen. Met minimale middelen heeft de band maximale impact.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Blue Crime / Flowers in EKKO plaatsvindt.

Foto's van Blue Crime, Flowers

Foto Blue Crime te Le Guess Who? 2015 - Zaterdag Foto Blue Crime te Le Guess Who? 2015 - Zaterdag Foto Blue Crime te Le Guess Who? 2015 - Zaterdag Foto Blue Crime te Le Guess Who? 2015 - Zaterdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Blue Crime

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws