concert: Flying Horseman in Merleyn op VRIJDAG 20 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Flying Horseman
    Crossing Border 2013
    © Gertjan van der Loo
  • Flying Horseman
    Crossing Border 2013
    © Gertjan van der Loo


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Flying Horseman in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
20 NOV
FLYING HORSEMAN 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma Flying Horseman

EXTRA INFORMATIE

Flying Horseman begon in 2018 in stilte te sleutelen aan nieuw materiaal. Dit in de besloten wereld van hun repetitiekot in Deurne (Antwerpen). Spontaan ontwikkelde zich een wat speelser en af en toe verrassend funky geluid.
Nu, exact tien jaar na de release van debuut Wild Eyes, presenteert Flying Horseman haar zesde worp: Mothership. Het is een bondig, uitgepuurd album met daarop acht avontuurlijke, kleurrijke songs met een diep hart en een ruime blik. De sound is transparant, direct en punchy, zonder afbreuk te doen aan de gelaagdheid en de indringende sfeer die deze unieke band typeren.
Live staat Flying Horseman garant voor een adembenemende luisterervaring.

Foto's van Flying Horseman

Foto Flying Horseman te Motel Mozaique 2016 Foto Flying Horseman te Crossing Border 2013 Foto Flying Horseman te Motel Mozaique 2016 Foto Flying Horseman te Motel Mozaique 2016 Foto Flying Horseman te Motel Mozaique 2016 Foto Flying Horseman te Crossing Border 2013
 
Bekijk alle 7 foto's van Flying Horseman

Gerelateerd nieuws