concert: Flying Horseman in Rotown op DINSDAG 24 JANUARI 2023

  • Flying Horseman
    Crossing Border 2013
    © Gertjan van der Loo
  • Flying Horseman
    Crossing Border 2013
    © Gertjan van der Loo
DI.
24 JAN
FLYING HORSEMAN 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2023
Hoofdprogramma Flying Horseman

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 24 januari 2023.
Dat is 457 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Flying Horseman in Rotown
DEZE Flying Horseman TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 24 jan
Rotown, Rotterdam
€ 13,50

EXTRA INFORMATIE

Flying Horseman is een van de spannendste en meest originele bands uit Europa: tien jaar lang hofleverancier van dromerige, bij vlagen bloedstollende folk noir, post-punk en alternatieve rock. Niet het soort gitaarmuziek waarbij je het duivelsteken tevoorschijn haalt, maar kunstwerken die tot de verbeelding spreken en geesten lijken op te roepen.

De band maakt op nieuwste langspeler Mothership een ommezwaai van jewelste door multi-instrumentalist Jasper Maekelberg (Faces On TV) te rekruteren. Maekelberg verschilt qua persoonlijkheid behoorlijk sterk van Horseman-frontman Bert Dockx; door die licht ontvlambare chemie te omarmen barstte er een weelde aan creativiteit los. Flying Horseman klinkt op Mothership compacter en funkier dan ooit, en dat zonder de kenmerkende gelaagde, betoverende sfeerelementen op te offeren.

Foto's van Flying Horseman

Foto Flying Horseman te Motel Mozaique 2016 Foto Flying Horseman te Crossing Border 2013 Foto Flying Horseman te Motel Mozaique 2016 Foto Flying Horseman te Motel Mozaique 2016 Foto Flying Horseman te Crossing Border 2013 Foto Flying Horseman te Motel Mozaique 2016
 
Bekijk alle 7 foto's van Flying Horseman

Gerelateerd nieuws