concert: Trijntje Oosterhuis in Metropool op VRIJDAG 24 SEPTEMBER 2021

  • Trijntje Oosterhuis
    Bevrijdingsfestival Wageningen 2013
VR.
24 SEP
TRIJNTJE OOSTERHUIS Jupiler Stage, 20:30 uur Metropool, Hengelo
2021
Hoofdprogramma Trijntje Oosterhuis

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 23 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 24 september 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Trijntje Oosterhuis in Metropool
Tickets Trijntje Oosterhuis:
vr 24 sep
Metropool, Hengelo
€ 27,25

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Amsterdam, begin jaren negentig. In het clubcircuit speelt een toen nog onbekend bandje. Een broer en zus, en een handvol bevriende muzikanten. De muziek die ze maken: aanstekelijke popliedjes. Dat waren wij dus, zegt Trijntje over de begintijd van Total Touch. 'Daar heb ik de basis gelegd waar vanuit ik verder kon groeien. Nu 25 jaar later blik ik terug op mijn carrière en ga ik terug naar dat gevoel van vroeger. Deze nieuwe tour staat in het teken van mijn muzikale roots: met een band op het podium, muziekmaken en popliedjes zingen. Ik wil het intiem houden, ik ben dicht bij het publiek, maar het publiek is ook dicht bij mij.’

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Metropool in Hengelo? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Trijntje Oosterhuis in Metropool plaatsvindt.

Foto's van Trijntje Oosterhuis

Foto Trijntje Oosterhuis te Bevrijdingsfestival Wageningen 2013 Foto Trijntje Oosterhuis te Bevrijdingsfestival Wageningen 2013 Foto Trijntje Oosterhuis te Samen voor Oranje - 30/4 - Ahoy Foto Trijntje Oosterhuis te Trijntje Oosterhuis - 01/11 - Grenswerk Foto Trijntje Oosterhuis te Holland Zingt Hazes - 20/04 - Ziggo Dome Foto Trijntje Oosterhuis te Vrienden van Amstel 2006
 
Bekijk alle 27 foto's van Trijntje Oosterhuis

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws