concert: Ikarai / Sanne Rambags - Murakami in De Doelen

DO.
01 OKT
IKARAI / SANNE RAMBAGS - MURAKAMI De Doelen, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma Ikarai Sanne Rambags

EXTRA INFORMATIE

Voor hun derde concertreeks gaat het zeskoppige ensemble Ikarai de samenwerking aan met de Edison-winnende zangeres Sanne Rambags. In de concertvoorstelling MURAKAMI creëren ze een droomwereld op basis van de thema’s uit Haruki Murakami’s bestseller ​Kafka op het Strand.

Muziek is hier de vorm bij uitstek voor: ​Kafka op het Strand is doorspekt met muzikale verwijzingen en leest als een ode aan muziek. Rambags zingt, improviseert en spreekt teksten geschreven door tekstschrijver Frank Siera (winnaar ​Verse Tekst en librettist van o.a. de opera ​Ritratto) en neemt samen met de muziek van Camiel Jansen (componist ​Ikarai en Nieuwe Maker van het Grachtenfestival) het publiek Murakami’s fantasierijke wereld in.

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Doelen in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ikarai / Sanne Rambags - Murakami in De Doelen plaatsvindt.

Foto's van Sanne Rambags

Foto Sanne Rambags te Goois Jazz Festival 2018 Foto Sanne Rambags te Goois Jazz Festival 2018 Foto Sanne Rambags te Goois Jazz Festival 2018 Foto Sanne Rambags te Goois Jazz Festival 2018
 
Bekijk alle 4 foto's van Sanne Rambags

Gerelateerde concerten