concert: Pierce Brothers in TivoliVredenburg

  • Pierce Brothers
    Damaris Festival 2015
WO.
03 FEB
PIERCE BROTHERS 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Pierce Brothers
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Pierce Brothers in TivoliVredenburg
Tickets Pierce Brothers:
wo 03 feb
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 21,78

EXTRA INFORMATIE

Het Australische duo Pierce Brothers heeft zich in een paar jaar opgewerkt van straat artiest tot een graag geziene gast op menig festival en gerenommeerde popzalen. Hoewel ze eerder met hun dreadlocks en akoestische gitaar uitzagen als relaxte neo-hippies, worden de optredens van Pierce Brothers vooral gekenmerkt door tomeloze energie.

De ex-straatmuzikanten spelen een batterij aan verschillende instrumenten en dat komt hun muziek ten goede. Van akoestische folkrock tot didgeridoo-intermezzo’s maar ook rustige liedjes. In Nederland lag Lowlands maar ook Pinkpop al aan hun blote voeten. In Nijmegen speelde ze eerder al succesvol in Doornroosje en de Stevenskerk.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 26 juni 2020 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Pierce Brothers in TivoliVredenburg plaatsvindt.

Foto's van Pierce Brothers

Foto Pierce Brothers te Tash Sultana - 15/9 - Afas Live Foto Pierce Brothers te Damaris Festival 2015 Foto Pierce Brothers te Pierce Brothers - 03/10 - Luxor Live Foto Pierce Brothers te Tash Sultana - 15/9 - Afas Live Foto Pierce Brothers te Pierce Brothers - 25/09 - Rotown Foto Pierce Brothers te Dauwpop 2016
 
Bekijk alle 42 foto's van Pierce Brothers

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws