concert: Pierce Brothers in Doornroosje op WOENSDAG 10 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Pierce Brothers
    Damaris Festival 2015
  • Pierce Brothers
    Pierce Brothers - 25/09 - Rotown
    © Anja de Bruijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Pierce Brothers in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
10 FEB
PIERCE BROTHERS Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Pierce Brothers

EXTRA INFORMATIE

Het Australische duo Pierce Brothers heeft zich in een paar jaar opgewerkt van straat artiest tot een graag geziene gast op menig festival en gerenommeerde popzalen. Hoewel ze eerder met hun dreadlocks en akoestische gitaar uitzagen als relaxte neo-hippies, worden de optredens van Pierce Brothers vooral gekenmerkt door tomeloze energie.

De ex-straatmuzikanten spelen een batterij aan verschillende instrumenten en dat komt hun muziek ten goede. Van akoestische folkrock tot didgeridoo-intermezzo’s maar ook rustige liedjes. In Nederland lag Lowlands maar ook Pinkpop al aan hun blote voeten. In Nijmegen speelde ze eerder al succesvol in Doornroosje en de Stevenskerk.

Foto's van Pierce Brothers

Foto Pierce Brothers te Pierce Brothers - 25/09 - Rotown Foto Pierce Brothers te Tash Sultana - 15/9 - Afas Live Foto Pierce Brothers te Pierce Brothers - 03/10 - Luxor Live Foto Pierce Brothers te Pierce Brothers - 03/10 - Luxor Live Foto Pierce Brothers te Pierce Brothers - 03/10 - Luxor Live Foto Pierce Brothers te Pierce Brothers - 25/09 - Rotown
 
Bekijk alle 42 foto's van Pierce Brothers

Gerelateerd nieuws