concert: Wende in Podium Victorie op VRIJDAG 07 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Wende Snijders
    Wende Snijders - 17/10 - IJsselhallen
    © Rinse Fokkema
  • Wende Snijders
    Wende Snijders - 17/10 - IJsselhallen
    © Rinse Fokkema


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Wende in Podium Victorie) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
07 MEI
WENDE Kornuit Zaal Podium Victorie, Alkmaar
2021
Hoofdprogramma Wende Snijders

EXTRA INFORMATIE

Wende presenteert De Wildernis, een strak opgebouwd theaterconcert in theaters en clubs door het hele land. In samenwerking met een (inter-)nationaal team van gerenommeerde schrijvers en ontwerpers gaat ze opzoek naar antwoorden op vragen die we liever niet stellen, maar die ons raken in ons hart, hoofd en onderbuik.

Nieuwsgierig, moedig en rusteloos gaat ze van de gebaande paden af en zet licht op gebieden waar normaal de schaduw heerst. Haar ontdekkingsreis resulteert in een voorstelling zoals alleen Wende die kan maken; een concert waarin ze muziek en design versmelt tot zinnenprikkelend totaaltheater. Haar albums en voorstellingen werden meermaals bekroond; van meerdere Edisons, de Annie M.G. Schmidtprijs en de Gouden Harp tot een aanstelling als huiskunstenaar van Koninklijk Theater Carré.

Foto's van Wende Snijders

Foto Wende Snijders te Wende - 25/11 - Paradiso Foto Wende Snijders te Welcome To The Village 2018 - zaterdag Foto Wende Snijders te Wende's Kaleidoscoop Foto Wende Snijders te The Gelders Orkest / Wende Snijders - 24/06 - Paradiso Foto Wende Snijders te Wende Snijders - 6/11 - 013 Foto Wende Snijders te Wende - 25/11 - Paradiso
 
Bekijk alle 123 foto's van Wende Snijders

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws